Thursday, September 17, 2009

ye ye balik kampung

sok baru dapat balik ke kampung.dah ku beli tiket saturday morning.tak beli tiket hari jumaat sebab mahal sangat. itupun tiket tu beli bulan jun.,bulan jun beli tiket tu pun harganya dah 500 sehala..]semalam pulak dapat berita jumaat ni dapat cuti.alaaa rugiiiiiiiiiiiiii laaa satu harii..uwaaaaa
takpe takpe sabar sabar.,
i really hope this will be the last year kat sini. i really hope...amin.

ok, i am so excited to go back to my hometown.mana taknye excited..kan ke balik raya.tapi tak best la raya sebab tak dapat buat biskut raya.kat rumah sewa sini mana ada oven..

korang pernah tak baca buku cita ketika cinta bertasbih, ala pengarangnya habiburahman yang karan cita ayat-ayat cinta tu.baru je saya habis baca buku cerita tu (versi 1),memang best betul la.,.menusuk ke jiwa citanya,balik ni nak kena sambung cerita versi 2 pulak.

and also..looking for another books written by him such as di atas mihrab cinta..dah ku survey harganya di mph..around rm 20above aje..pastu nak cari lagi satu buku tajuknye my sisters keepers..(mcm best je masa baca sinopsis cita ni)...

oklah..tu je la nak cita.nak g rehat..bubuyyy

4 comments:

  1. hepi raya teacher!
    take care during the holiday. and the babies too! :)

    ReplyDelete
  2. raya rumah kami tahun ni. tok ada sini!!

    by the way, my sister's keeper is a MUST read!!! best sangat.

    ReplyDelete
  3. syoknye!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. hi..salam aidilfitri..preggie yek? hehe mesti best~!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails