Friday, September 11, 2009

cerita mengandung

alhamdulillah..next week akan balik kampung to celebrate raya with my husband and my families. Lagi best kalau dapat balik terus...huhuhuhuhu

MORNING SICKNESS
currently, morning sickness makin menjadi jadi pulak.masa bulan 1-2 tak teruk sangat. Tapi masa kandungan masuk bulan 3-4 makin teruk pulak. Sedihnya tak dapat puasa penuh..Dr kata kalau muntah angin dan air dia suh bukak, sebab takut baby lemah. Mengandung anak kembar ni tak sama ngan anak tak kembar.

mengidam lagi?
masih mengidam lagik.tak tahu la mengidam ke ikut nafsu. Yang penting balik ni saya ada macam-macam agenda untuk my husband..
-cempedak goreng..
-makan di kenny rogers
- minum teh tarik ais kat impian maju kat bangi.

setakat ini tu aje le..tak tahu la nanti ada nak add apa apa..hihiihihi...

PERGI SCAN
-LAST tWO weeks pergi scan baby ngan husband kat an nur.Seronoknya bila dapat tengok baby.Dr kata twin yang dekat dengan rahim adalah
twin 1.Alhamdulillah semuanya ok.baby pun ok...rasa macam tak sabar nak tunggu algi 5 bulan..:)

oklah tu jela...nak g rehat jap...

4 comments:

  1. syoknye...keluarga yg bahagia :)

    ReplyDelete
  2. Dam dam dum...bunyi mercun

    Selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt anak kembar nuuol..take care!!

    mkn sikit tp kerap nuuol..klu rasa nk muntah mkn gula2..jgn mkn yg masam2.

    ReplyDelete
  4. meo hehehe alhamdulillah
    13mayL:: jgn main mencunnn hehe
    noamee: mekasih kak..itula kalau nak muntah sy kunyah chewing gum

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails