Monday, November 24, 2008

versi headphone lalat pulak

Anda nampak gambar di atas? Nampak apa yang ada di telinga saya? Itu headphone baru je saya beli.Kalee pink..besaaa sebesar spek lalat ku.Jadi, mari kita panggil headphone lalat!! haahahaha.Murah ajeee.Harganya cuma RM24.00..Jenama tak tahu.bUT MAde in China..Kenapa?Salah ke kalau headphone sy buatan China :p Saya telah berjaya membeli headphone ni time hjg bulan.Syabass merebetttiiii...


Headphone ini kale pink supaya suite dgn tikus pink saya.Nak tengok tikus pink saya..Nantiiii erkk.Tunggu..

NOTA TAMBAHAN::

Masa beli headphone, jumpa ramai anak murid saya yang kerja part time.(ada jugak yang bukan part time )At first, saya memang agak kurang setuju.They are supposed to stay at home to study.Tapi, bila dah bersama anak-anak murid di sini, saya rasa " they don't have choice".

Anak murid:Teacherrr ...eii byknye beli barang

Saya:Ehh kamu kerja sini ke?

Anak murid:A aa teacher.Bukak sekolah nak gunak duit baa.

Saya:Kerja baik-baik yeeee

Mungkinkah kalau mereka diberi pilihan, adakah mereka mahu bekerja? ---> tp be continued..

9 comments:

  1. uish...
    lawa arr hedpon lalat dier..

    kekkeke

    yanie nyer kaler silver...

    =]

    ReplyDelete
  2. lupa nak cakap...

    tak kisah la brand aper pun kan..

    janji lawa

    kekkekekke

    ReplyDelete
  3. to yanie@@@-- hahehehe tul tul..takk isah apa brand.janji laweee

    to meo@@---huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. cantik ..pink!!!! Tak kesah la besar mana asal dia x merosakkan gegendang telinga nunu!!!

    ReplyDelete
  5. wow.. kaler pink bangat.. nak2!

    ReplyDelete
  6. soalan tambahan: adakah komputer juga warna pink :)

    ReplyDelete
  7. katakk::oooo tidak tidak..walaupun dari cina, buatannye sgt bagus hahaha

    ien::hehhe belila di kedai heheh


    hafiz::yeee betullllll

    ReplyDelete
  8. comel!!!!!!!!!!! :D

    sy ny dah rosak :((
    diany mic dah tercabott :((

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails