Wednesday, November 26, 2008

I-M leaving Miri on a RED plane...


Yahooooo.malam ni saya naik kapal merah.Bestnyee.Saya dah tak sabar nak pulang ke bangi.Agaknya, sapa kapten yang bwk kapal merah hari ni.Saya suka kapten chandran..:)

sEBelum balik, saya kena selesaikan tugas saya sebagai pengawas.Ada dua paper lagi pagi and petang ni.After that, semua science students enjoy.Mungkinkah akan disambut dengan telur dan tepung..(masa kat sekolah dulu, saya celebrate ngan tepung)


Malam semalam, lepas aje balik dari makan kat Siamese Restaurant terus saya pack barang-barang.Banyak jugak barangku ini.Macam tak nak balik Miri tahun depan..hahahaha.Jangan gitu, ramai anak anak murid di sini masih memerlukan jasamu Nunu...





Kawan-kawan pun dah tak sabar nak balik ke kampung halaman masing-masing.Susah hidup di perantauan ni.(chewahh macam aku merantau jauh ajeee).Teacher yani and teacher rin dah terlalu excited to meet orang-orang kampung.hi hi hi.Teacher nunu pun...

Saya dah terlalu rindukan mereka-mereka ini.

--->ibu dan ayah.Adik-adik dan tok.
--->Kawan-kawanku/Wildcat geng
--->Ehem ehem..
--->KLCC,MIDVAlley,WartaBangi,OneUtama(ada sale kan..sile jawab kalau anda tahu hehe)

Apa yang saya nak buat balik bangi nanti?
--->teh tarik and roticanai at mamak stall...aaa ngidam ni
--->Belanja famili makan
--->Shopping
--->Dating..ehek ehek

14 comments:

  1. kalau dah balik BANGI...mai singgah PUTRAJAYA

    he he he

    ReplyDelete
  2. will be..wait for me hehe

    ReplyDelete
  3. touch the clouds!!!!

    ReplyDelete
  4. salam...actually rindukan si ehem2 tu yg banyak..ahahaha

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti cikgu...santai :)

    ReplyDelete
  6. hhehe hehhe

    kenang daku dalam doamu :)

    ReplyDelete
  7. Nunu: sila ke blog katak_ayu and nak bagi hadiah percuma ..tapi kena jawab soalan kuiz dulu...sape2 pun ble jawab..hurry!!!

    ReplyDelete
  8. Selamat kembali ye Nunu, lepas apa yang diidamkan tu semua hehehehe

    ps: tak mengidam nak jumpa Am ker hehehe

    ReplyDelete
  9. yesss ada sale...jom g shopping ngn neddy...ske shopping...

    ReplyDelete
  10. Salam Aidil Adha :)

    ReplyDelete
  11. salam,
    marilah kita sama-sama membantah peperangan...copy the URL poster in your blog
    http://farm4.static.flickr.com/3108/3162321299_8c048f54e4_m.jpg

    PAKLAN
    http://papan9.blogspot.com/
    http://jalakmas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hello there my friend! I found your blog very interesting so I have added your link in my Blogroll. I hope you'll link me back. Have a nice day! http://hapiblogging.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Submit your Blog to our Newest PR 3 Web Directory for Bloggers. Visit KeywordDir.info

    ReplyDelete
  14. selamat sampai dan bertugas.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails