Sunday, January 18, 2009

back to school

Salam Dari Miri...

Lama sudah saya tak caro blog saya ni.Saya mengisi cuti sekolah dengan penuh keamanan dan kegembiraan..huuuuu dan sekarang saya mengira hari hari bahagia saya...ehem ehem..

Balik ke sekolah...terlalu banyak kerja-kerja di sekolah. Now, i start thinking to change my career from teacher to housewife..hi hi hi....

Back to school..i-m back to school..I start seeing the new student. I become class teacher..i repeat i become the class teacher for form 4..ermm some people say..my class in the last class from the whole form 4 classes.(its true)..

now, what do u expected with my student's behaviour?

.Oh noo...i told them, i dont care who are you, what race u are, ure family background and blaa blaa..i welcome you with a big of love...and they said..thank you teacher..


....P/S: I CHAnge my templates...why? rasa serabut with all the fancy things kat dalam blog saya..Maybe saya sedang mengalami tahap kematangan dalam hidup saya..ehem ehem.

8 comments:

  1. selamat kembali ke skolah teacher nunu....

    jangan garang2 k
    hehehe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  2. try ushar filem GTO-Great Teacher Onizuka... hahahaha

    ReplyDelete
  3. salam cKgu nunu, for a long time i've been yr blog silent reader,
    tapi bila tuan blog kate nak brenti n jd hsewife?
    mcm patah semangat jer, bagus gak cdangan Nort tu, tgok cite GTO untuk kuatkan semangat awk tu...
    jd cikgu nie kena tegas dan kuat, wish u all the best in the world!!

    ReplyDelete
  4. YANIE:: tin yuu yani


    nort::heheh aada tgk cite tu.but cite is not same like the real story

    madiha:: thank u following my blog.heehpatah semangat sikit dengan karena student

    ReplyDelete
  5. yei... the return of teachr nunu! :)

    ReplyDelete
  6. xnk tukar tempalate len ke

    ReplyDelete
  7. Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum tuan rumah..dijemput ke blog terbaru saya ini di http://sabtu-day.blogspot.com ..dan jgn lupe linkkan tau.Ok,bye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails