Saturday, November 01, 2008

BANGI..KEY ELL..ohhh jauhnyaaaaaa


Ohh Bangi..KeyEll..jauhnyaaaaaaa...Kapal merah..bawala saya ke sana...Saya rindula dekat bangi .dekat key ell.Saya ada satu sajak untuk key ell..
ohh key ell..ku rindu debu debuan kotaraya...
ku rindu klcc yang tinggi..
ku rindu mid valley yang besaa..
ku rindu lrt..komuter....putra..ohhhhhh bestnyeee..
ohh key ell..ku rindukan kedai mamak..
teh tarik mamak..roti canai..
nasi lemak ayam..ooo sedapnye..
Mahu aje saya naik kapal merah sekarang..Tapi tak boleh..Kapal merah pun mahal jugaklaaa.Bukannye saya tak suka kat MIRI ni..Orang kan pernah kata "hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri..lebih baik di negeri sendiri".Tambah lagi, orang orang yang saya SAYANG semua dekat sana..ermmm rindulaaaa ...
P/S::Maafla..saya terpaksa cerita pasal kapal merah lagi..
Nota tambahan::
DIMANAKAH ACAI..@ budak jawE.sAYA suka baca tulisan acai.Suka baca cita pasal kambing ,lembu dan ayam.Best ooo.Tapi sekarang dia dah pencen dari blogging ni.OOrupenye dia dah beralih arah ke sini. :)
DIMANAKAH DAK JAHAT..nI first member yang saya kenal dari bloging.Dia pun dah agak agak pencen rasanya..

15 comments:

  1. kapal merah? simboliknyer hehe..dr mane tuh ek?

    mekaseh atas kunjungan! :D

    ReplyDelete
  2. heheehe kapa merah yg byk berjasa..dari bangi/kl ke miri :d

    ReplyDelete
  3. cantik lukisan nih..

    ReplyDelete
  4. ciannye dier rindu sgt nak balik yerp....

    ReplyDelete
  5. meo ::: tantekkk yeee.hihi me acih
    zan ::mmg laaa

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..hihi..gi la keyy ell tu;)

    ReplyDelete
  7. agak2 bila nak datang balik nie?

    ReplyDelete
  8. dah lama tak berkunjung ke sini. ok lah template kali ni :)

    ReplyDelete
  9. liyana::ermm tgh keje mane leh g

    azli::time cuti skolah..:))

    hafiz238::heheh me kasih..bestkan ada monyet

    ReplyDelete
  10. salam...ala miri kan ada bouelevard...memang boring kat sana..ahaha

    ReplyDelete
  11. heee mmg ada boulevard,,,tp jgn dlups surveypun adeeee gigihihih

    ReplyDelete
  12. cikgu nunu..bila nak balik bangi..saya ngajar kat daerah hulu langat...tukar suka sama suka nak?

    ReplyDelete
  13. yusof::amoiii nak p ngajar miri keee leh je.sy on heheh

    13 may: hehehe

    auzier::ihik ihik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails