Tuesday, August 31, 2010

sedap sangat ke puting tom tuuuu??

Last two weeks, i bought two new bottles untuk ira dan ara.Al kisahnya, dua dua anak aku dah tak mahu guna botol avent. Putingnye tak sedap kot. Lagi satu, bila mereka minum botol avent meleleh leleh susunya tumpah.Jadi, aku bagi mereka minum guna botol pegion. Aku beli botol tu di saat mereka masih dalam perut lagi. Masa tu aku memang "tak tahu" tentang BPA FREE ni.Ye, botol tu takde BPA FREE!!

jADI, dI ATAs dasa keprihatinan seorang ibu, aku mesti tukar botol tu..So, ira dan ara dapatla botol baru..

Begitu gembira dapat botol baru. Tak isi lagi susu dah nak hisap! :p


Yang mengtensenkan aku adalah sejak dua minggu pakai botol tu, diaorg tak nak pula breastfeed secara direct ngan aku...Eerrrr.Tambahan puasa pulak tu..Susu pun kurang.Eiiii geram..

Jangan rebut rebut.sORANG dapat satu.he he he

Sedap sangat ke puting tom tu .Ara bergaya dengan botol baru

1 comment:

  1. salam dear..try teknik power pumping utk upkan susu
    http://everybodylovescery.blogspot.com/2010/09/susu-merudumtryla-teknik-power-pumping.html
    jom tukar2 link blog list. :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails