Sunday, May 03, 2009

Pengakuan BERANI MATI

Pernah tak korang buat pengakuan berani mati dalam blog.Ni saya nak buat satu pengakuan disaksikan oleh anda yang membaca blog saya nieeee....


I-ve been a copiholics since two years ago..If one day tak kena coffee, i feel like i-m missing something laaa.(like missing my husbandla agaknye kan :p).So early morning mesti drinks copi..Oh noooooo..


So, starting from today...3rd may 2009, (actually tomorrow saya start stop minum kopi, tapi pengakuannye hari ni laa ihik ihik) :


"saya dengan nama timangan nunu, tinggal di miri.Dengan ini membuat pengakuan yang saya akan melupakan Copi dalam idup saye.Saya berjanji saya tidak akan minum Copi lagi kerana ...menurut sumber ini :

"Kurangkan pengambilan kafein. Ada kajian menunjukkan pengambilan kafein melebihi 500 miligram sehari boleh melewatkan kehamilan. Biasanya secawan kopi mengandungi antara 80 hingga 175 miligram kafein. Bagaimanapun, ia bergantung kepada kaedah penyediaan dan jenis kopi diambil.




"GOODBYE COPI:"

To my husband..I do it for you dear..noo noo for us.IHIK Ihik,,In fact, i want to lead a healthy life.So, sebagai isteri yang baik, saya akan dengar nasihat abang..

Jadi, boleh la saya dapat Levis kan..Ihik ihik ihik

12 comments:

  1. kite minum dulu... huhuhuhhhu :)

    ReplyDelete
  2. kalau for levis..u'll do anything kan dear? hehehee

    ReplyDelete
  3. akak pun dulu peminat kopi...klu tk minum sekali dlm sehari mmg tak sahnya...

    ReplyDelete
  4. nak levis yer... insyaAllah... abg pun nak gak la kalo camtuh.. leh tak?

    ReplyDelete
  5. Hello sis!

    Tapi i dengar cerita kan,kopi ada anti-oksidan.Entah apa ntah.Tp dia mcm kekal muda kind of thing la.

    Hehe.

    Semoga dapat Levi's ya!*try Levi's from Curve range.cool!* ;)

    ReplyDelete
  6. ehe, nie percubaan nak conceive la ni eh? selamat berjaya, usaha tangga kejayaan.. eh macam moto skolah la plak..

    ReplyDelete
  7. meo:: hehehe jom but not kopi tau
    leadleedeea::of cozzz hhehee
    noammee::waa same la kitea
    ren:: kopi radixxx
    abg:: hehehe nak ke..tunggu tahun depan laa ihik ihik
    lady in red::a;laa i dah start pantang hahah
    ariana::yg dengar cita kopi ni buat kidney tu susah nak bekerja..
    madiha::ya sy akan berusaha

    ReplyDelete
  8. baguss... saya dah masuk thn ke3 xminum kopi langsung...

    ReplyDelete
  9. baguss... saya dah masuk thn ke3 xminum kopi langsung...

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya yer :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails