Tuesday, April 14, 2009

A TEACHER..:D

Life been so busy after went back from my honeymoon trip...(trip kat BANGI jee heheheh)
After two years been a teacher, i still keep on myself on the right track.This is what i want.But seriously, kadang-kadang rasa susah nak handle stress.Tambah - tambah bila dalam keadaan yang terlalu exhausted.Tapi...as a teacher, when you look at your students you akan rasa something different.Tak tahula macam mana nak bagi tahu korang tentang that feeling..Unless you are a teacher..then you will know....


2 months practise ...representing school for Pertandingan Tarian Peringkat Miri


Tarian Nujum Pak Belalang untuk Minggu B.Malaysia
Retro Dance for English week

Festival Sains dan Matematik

Thank you students for all your hardwork...I do appreciate your harwork.I know all of you had done it seriously and lots of determination
Walaupun kadang-kadang, teacher nak marah juga bila.....



tapi apalah gunanya seorang teacher kalau tidak sabar....:)

7 comments:

  1. hehe...I know coz I'm a teacher too..primary school teacher..

    ReplyDelete
  2. eemmm... betul tu.. semoga lebih tabah dan sabar ya

    ReplyDelete
  3. cikgu memang seorang yang tabah kan. ada banyak pertandingan menari kat sana ker?

    ReplyDelete
  4. syoknye jd cikgu....

    ReplyDelete
  5. to lea::heheehe same2 cikgu ye kitak

    cutemiut::insyaALLAh
    hafiz::kat sarawak aktiviti budaya and menari2 ni sagnat famess

    meo188:

    ReplyDelete
  6. salam kenal
    saya guru dari indonesia
    saya sangat kagum dengan kemajuan pendidikan di malaysia

    ReplyDelete
  7. matematika itah::salam juga.mari saya link yaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails