Monday, October 27, 2008

toilet..kesayangan anak murid sayer

Pada suatu pagi...Di satu kelas tingkatan 4..
Student : Teacher...jamban
Teacher (its me la :) : What..i am not a jamban..
Sambil tersengih sengih si student
Teacher : You should say like this. Teacher, may i go to the toilet?
Student: Teacher, may i go to the toilet
Teacher : Good....but sorry,.you can'T(kejam tak hahaa)

Dan di suatu pagi yang lain ...Masih di kelas tingkatan 4
Student: Teacher..nak kencing..
Haiyooo..I never expected my form 4 students to say like this.Kalau form 1 tu, still i can consider..
Teacher:No, please ..You must say like this.Teacher, can i go to the toilet.
Student:Teacher, can i go to the toilet
Teacher : Yes..THat is correct..Very good pronounciaton..But..sorry, you can't ..Hhaha(kejam lagi.)

Dan di suatu pagi yang lain lagi...Masih di kelas tingkatan 4
Student: Teacher, tak tahan ni.
Teacher: No..Later

Dan di suatu pagi yang lain lagi dan lagi..Masih di kelast tingaktan 4
Student: Teacher, may i go to the toilet(ok good..dah pandai )
Teacher:No..lAter..

Dan di suatu pagi yang lain lagi dan lagi..Masih di kelas tingaktan 4
Student: Teacher, NAK GI Toilettt..
Teacher:Give me 20 reasons why u want to go to the toilet.
Student: Nak betulkan rambut, nak betulkan seluar..nak..
Teacher: enough...sit down..
Student:Mari kita cakap ramai-ramai..Later...


Finally, students saya telah memanggil saya "cikgu later".Bila ada studnets yang mintaa pergi ke tandas, mereka sendiri yang akan cakap.."no, sorry later...

6 comments:

  1. sila bagi 20 alasan kenapa ckgu tak bgi gi toilet?blh kena batu karang kalau tahan lama2..

    ReplyDelete
  2. anim :: jehehee
    ibnurasihidi::ele tipu je tuu.tuolok2 nak p toilet

    ReplyDelete
  3. ...Later k... hehe

    ReplyDelete
  4. oklah sek.men boleh tahan lagi..kalu sekolah rendah kat situlah depa buang nanti...esok mak bapak datang silap-silap masuk paper gitu ...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails